POWDER ROOM SOCIETY

Powder Puff Life

Welcome Darling!

Welcome darling! Måske kender du The Powder Room allerede, måske er dette dit første besøg. Under alle omstændigheder er det os en fornøjelse at kunne byde dig velkommen her i vores lille pink bobble. The Powder Room er et glamourøst skønhedsunivers skabt til og for kvinder, der ønsker at forkæle sig selv. Vores ønske er,

Read More »

Melanie’s Glam 101:

Da jeg er meget neutral og same i mit hverdagslook, elsker jeg at glamme helt op og skabe et andet look når jeg skal ud til events. Jeg er storforbruger af selftan hele året rundt, da jeg elsker at have en naturlig og lækker tan. Madame Lala er så nem og hurtig at bruge og

Read More »
Scroll til toppen

SPAR 10%

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre og få nyheder og tilbud direkte i din indbakke